Awesome Moment♥

Awesome Moment♥
It doesn't matter what we do, where we go,or how long it takes.I just enjoy spending my time with you ♥

The Writer

The Writer
On,2013 Hello Guys/Girl who are veiwing my blogger thankyou so much spending a lil bit time in here.firtsly,i'm Nate. Secondly,do follow my blog i won't bite x) lastly,thanks for the readers who are press like button in my blog thanks so much.I'M TAKEN,that me (;

The Boyfriend

The Boyfriend
This is the boy who i love,i care,i want,i need so much.His name is Jason Manai.i'll remember the way he treat me.His joke#omg.ordinary taken by him.His cute okay and perfect i see.it's a long been relationship with my lover and yet till now ilovehim

Saturday, January 22, 2011

STRUGGLE SPM ♥

tahun tok mula lah ku nak spm masa depan ku yang nyata and cerah.xsangka juak dh tua umur dh mk bpa bulan gik xsolah gik hewhew.memang rasa nebes tahun tok p yala harus bekerja keras for masa depan yang cerah.mula2 memang payah mk score terbaik tyme gik zaman love2 ngaco bha.p mun dh kinek single sigek jak tumpu SPM..now gney nak molah planing sa suma teratur ? kadang2 antara dua mun mk molah jadual.dalam minda nank mk sepaya dapat berjaya p tangan nak nulis,lukis ya gik payah na cita.so?how lha ?kan best time gik kecik2 xjuak pikir sal spm inda.p nktk meti juak tumpu spm ya penting bha for future kita.sa dapat jadi oran yang berguna satu hari lak.tadi kan,time ku ngah fokus mena2 add ku dapat rasakan wah gila bait juak ku na faham ya.addmaths ikya haha :D nank mk target straight A yalah mesti fokus ri awal.kata2 semangat molah kmk semangat nak stdy kinek.xjuak penting mun suka niru,p ada lha kadang2 mun xpaham gila.p xjuak semua.mesti ada usaha bk dapat result okay bha :Dtoday kmk nak rasa bngga kit coz dapat menfokuskan diri saya untuk tidak memain2 ketika membuat sesuatu tugas haha :D seronok nya rasa mun dh leka SPM xjuak terpikir gik heww.kenapa lha ku rasa sangat bahagia apabila sudah betul2 lega.tapi yang saya heran usaha itu memang usaha tgga kejayaan .na.tanpa usaha memang xdalah straight A ya.jangan dicari.p mun nasib bgus lha :D hey ku nak rasa eram kit ttg SPM tok molah ku stress kit lha sal semua hw.bnyak da jak d bagi cikgu tiap hari.haha mula merungut*madah mk fokus p x.haha.plek -.-' but lupakan hal malas ya ataupn dengan ayat kata lain terlalu rajin sanagt:D.nk molah ku ceria ku dapat answer juak soalan physics cikgu bagi wahwah mena2 paham ku eh.gila haha,terlalu syokk ku tahu x nk first time ku molah keja nya.haha nk first time cikgu muji nota physics ku haha .gila thanks ! suka ku kembang da jak idung ku time syokk bha dh dipuji dua kali.rasa mok gik molah bgus,dapat result bgus sa nya muji salu nak haha.bha alahaiii tadi nak molah ku geram sangat cikgu nganu hey knk lha mala nya nganok p salah kmk oag xsiap keja nya.nya penat2 bagi kmk oang senang2 jak ddk elek neyda nya marah sangat bayangkan hey.hari ya ku tok boring sangat time molah keja yalah sempat ambi picture happy sebelum zaman sekolah tamat hehe.nak rasa juak bha kedak kakak ku.jeles ku tgga nya.mala dapat kuar dai aku.neyda,terpaksa ulang kaji p xpalah SPM sbar xlamak gik ya.pejam celik pejam celik alu abiss naa ndakan bngga mun dh bis SPM sapa xbngga p ingat target SPM ya harus lulus juak ,.walaupn ssh mk dapat markah bagus berkat usaha doa jak jangan lupa.bha ya penting masa depan okay?;D bngga sungguh kalau berjaya satu hari nanti,

(tedah mun tgga juling time boringg ney nda,NO EDIT ! ~

me tak kesah kalau tak cantik janji i looks okay there :D ingat sangat ttg SPM wah :D
ada gik kaitan haha



No comments:

Post a Comment