Awesome Moment♥

Awesome Moment♥
It doesn't matter what we do, where we go,or how long it takes.I just enjoy spending my time with you ♥

The Writer

The Writer
On,2013 Hello Guys/Girl who are veiwing my blogger thankyou so much spending a lil bit time in here.firtsly,i'm Nate. Secondly,do follow my blog i won't bite x) lastly,thanks for the readers who are press like button in my blog thanks so much.I'M TAKEN,that me (;

The Boyfriend

The Boyfriend
This is the boy who i love,i care,i want,i need so much.His name is Jason Manai.i'll remember the way he treat me.His joke#omg.ordinary taken by him.His cute okay and perfect i see.it's a long been relationship with my lover and yet till now ilovehim

Friday, February 11, 2011

tomorrow is the day :)

today i nak ceta panjang .p harap dapat panjang k :)tadi kat sekolah punya mengantok.aduh x lalek bha.tgk cikgu ajar depan alu lha nak mengantok pa suma.dh kawan bgtau 5minit nak balik bk semangat haha.mesti lha.tadi tgk kawan nagis tak tahu kenapa dia nagis pula.mgkin sebab kwn sy tu buat joke kali.tu lha nagis.aduh.congek eh.saya tak suka tgk org ngis melainkan sy.yerr.bha bha.tadi tak ikut ISCF pikir balit miri p senanay esok paloi.haha bulak eh bapak nak pentey boh smpey ku semangat upa -.-'tapi xpalha xda keja update jak blogg tok senang ceta.um time ya ku nak kuar dari gate solah jalan2 ngan sorang dirik malas nak cari org.tetiba jumpa kwn sy angel wahwah haha best jugak balit sama lha.bnyak d ceta kmk org dua.funny lha.nya ceta ku layan jak pa nya padah as lon ku xboringg haha.time ku jalan slow di padah nya cepat haha.kali langkah ku besar yala namapk macam laju jak upa besa lha.tubuh kecik p langkah esa yaww !:D bha sambil jalan2 pa suma ah lorong mk balit solah lha.dlm pikiran mk cepat sampey umah coz PANAS alu ehh.pakah ritok panas.dh lha pedih gik contact lens ku tgga matahari.xtau ku pahal mala sensitif pa suma yala ku xsuka.mun time2 merah adohh menyakitkan nak bertahi mata.p apa leh buat contact lens ada degree xpa besa nampk skit mata essehh haha.tahan jak lha.ah nk tok ku suka berbulu mk bagitahu yang ku xsangka juak time ya ku leka jalan2 smbil ceta ngan or tiba2 nya ah blakang.patut ku asa cm ada oag ah blakang cm laju jak jalan pikir oag cina teyk duhal nya ya.hahaha apa gik sukk jak lha.p xpa kmk happy for awhile wlupun kmk tgga nya cmya pn dh molah kmk tenang pa suma .p yala kmk bnga p xpalah kmk pn xlh gila mk layan gik coz kmk tauk who can love me except me :) wah dh kuar touching kmk.hehe p kmk nak nunggah nya p malu.kawan kmk lha nunggah nya suh agak kmk pa suma.alu lha kmk padah "ko free x.coz ku nak bg hadiah k kau eh" p nya jawab "lak text mun x kol ka okay :)"
hehe p kmk padah kk .xmok over.sekadar kawan dh cukup.p tadi nya kol otw nya gak solah nya padah nya mk kmk temu nya.p temu lha kejap teyk just bg hadiah nya.hehe p okaylha dh cukup ya.kira bersyukur k :) dapat juak lega bagi nya present terhibur juak.p yala nya suruh kmk gik ngkah lam beg nya.p xpa lha kmk engkah k
xsabar nak tggu esok eh.mk wish juak happy beday walaupun ktk xda papa gik.kmk anggp ktk kawan jak k.walaupun kmk syg kita.p bg kmk cukup kawan janji sama bahagia dengan hal masing2.


 ( AS A FRIENDS )

HAPPY BELATED BIRTHDAY MR.MAN ! :)






No comments:

Post a Comment